17.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

ΠΑΦΟΣ 2017: Μια γεύση απο τη φιλαρμονική του Βερολίνου στο Μεσαιωνικό Κάστρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόλος έλξης μουσικόφιλων αναμένεται να είναι και σήμερα το μαγευτικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, από μικρά παιδιά μέχρι και άτομα της τρίτης ηλικίας θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Κάτω Πάφου για να παρακολουθήσουν την παγκοσμίου φήμης Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου.

Το μοναδικό αυτό κονσέρτο, και η παρουσία των μουσικών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου αποτελεί, μια από τις πιο κορυφαίες στιγμές του Προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017, ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού της ΠΠΕ Πάφος 2017 Χρίστος Πατσαλίδης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Πατσαλίδης χαρακτήρισε μεγάλη μέρα για την Πάφο τη σημερινή, αν αναλογιστεί κανείς –όπως είπε- τις εκατοντάδες που ήρθαν για να απολαύσουν την μοναδική αυτή παράσταση.

Η συναυλία, η οποία θεσμοθετήθηκε το 1991 ως “Κονσέρτο της Ευρώπης”, πραγματοποιείται, στο πλαίσιο του Πάφος 2017, με τη χορηγία και συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, της Πρεσβείας της Γερμανίας στη Λευκωσία, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ