22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ 2017: Έρχεται η YASMIN LEVIN για μια μεγάλη συναυλία

Ενα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι υπόσχεται να μας χαρίσει για μια μοναδική βραδιά στην Κύπρο  η  Yasmin Levy, στο πλαίσιο του θεσμικου προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017 “Η Σκηνή που Ταξιδεύει”.


Μετά τις τελευταίες sold out συναυλίες της στην Ελλάδα – οι οποίες έχουν καταχειροκροτηθεί από κοινό και κριτικούς αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις – η Yasmin Levy έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Οι παραστάσεις της, προσεγμένες  και ατμοσφαιρικές αφήνουν στο κοινό την καλύτερη αίσθηση παρασύροντας το σε ένα απολαυστικό ταξίδι.

Μεγαλωμένη στην Ιερουσαλήμ, έχει εμποτιστεί σε μουσικές και παραδόσεις της Ισπανίας και της Αραβίας. Καταφερε να παντρέψει τα Λαντίνο τραγούδια, ένα μείγμα Ισπανο-εβραικής μουσικής, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας με Φλαμένκο και Ανατολίτικους ήχους, ενσωματώνωντας ότι καλύτερο υπάρχει στον πολυπολιτισμικό κόσμο της μουσικής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

‘Εχει εκδόσει 6 δίσκους με τον τελευταίο της με τίτλο “Libertad”να έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς ως θριαμβευτικός. Το ντεμπούτο άλμπουμ της «Romance & Yasmin» το 2000, της έδωσε το βραβείο υποψηφιότητας ως “Best Newcomer” για τις fRoots / BBC Radio 3 World Music Awards 2005. Aκολούθησε το 2005 το δεύτερο άλμπουμ της La Juderia (ισπανικά: Η εβραϊκή συνοικία). Το 2006, ήταν υποψήφια και πάλι, στην κατηγορία «Culture Crossing».

Η καριέρα της Levy στον κόσμο της μουσικής, της χάρισε το βραβείο Anna Lindh Ευρω-Μεσογειακό Ίδρυμα για την προώθηση του διαπολιτισμικού διαλόγου μεταξύ μουσικών από τρεις πολιτισμούς.

Η Yasmin ενώνει το πάθος του φλαμένκο με το συναίσθημα του κόσμου των προγόνων της προσδίδοντας στα τραγούδια της ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της ερμηνείας της. ‘Ενα ξεχωριστό είδος μουσικής από μια μεγάλη ερμηνεύτρια η οποία υπόσχεται μια αισθαντική και ιδιαίτερη βραδιά.

Μαζί της οι μουσικοί: Amir Ishay, Hasson Yechiel, Abramovitz Itay, Shazar Amir

Το πρόγραμμα The Travelling Stage χορηγείται από την CYTAMOBILE VODAFONE.

Χορηγοί: ΚΟΤ | Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο

Χρυσός Χορηγός Φιλοξενείας: Constantinou Bros Hotels

Είσοδος €18 (γενική είσοδος) €10 (μαθητες, φοιτητές, συνταξιούχους, στρατιώτες)

Tρίτη 26 Ιουλίου 2016, Αρχαίο Ωδείο, ‘Ωρα έναρξης: 20:30

Πληροφορίες/Εισιτήρια: 26 93 2017, από τα γραφεία του Οργανισμού Πάφος2017 & www.pafos2017.eu  

Like us on facebook.com/pafos2017

Follow us on Twitter @pafos_2017 Tweet #pafos2017 #passionatelypafos &

Instagram.com/pafos2017_official

Yasmin Levy

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ