17.9 C
Paphos
Monday, April 1, 2024

ΠΑΦΟΣ: Όμορφες, μοναδικές, χειροποίητες κατασκευές για ξεχωριστά δώρα για αυτούς που αγαπάτε!!! [φωτογραφίες]

Μοιράστε ευχούλες πολλές και δώρα...για Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από τις χειροποίητες κατασκευές της δημοσιογράφου Τζούλης Χρίστου.

Δώρα μοναδικά φτιαγμένα με υπομονή … καλή διάθεση …, χειροτεχνίες, για εσάς για εμάς, για το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο περιλάμβανε η έκθεση χειροποίητου κοσμήματος και άλλων κατασκευών της δημοσιογράφου Τζούλης Χρίστου που διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 15ης Δεκεμβρίου στο “Pingouno“ café .

Φίλοι … συνάδερφοι…πολιτικά πρόσωπα έδωσαν το παρών τους…

Χειροποίητα κοσμήματα… μοναδικά… γούρια.. ξύλινα με ευχές φτιαγμένα όλα με αγάπη …. δώρα φτιαγμένα με φαντασία και μεράκι … με όμορφα χρώματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα…ενόψει της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης και της αγάπης των Χριστουγέννων….

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρωτότυπα χειροποίητα γούρια για το σπίτι για ένα τυχερό 2020 γεμάτο αγκαλιές… συγκινήσεις… φιλιά… χαμόγελα… υγεία… φίλους… χαρές… χρώματα… και όμορφες στιγμές…

Μερικά από τα υλικά των κατασκευών κορδέλες σε διάφορα χρώματα…πυλό…μεταλλικά στοιχεία …κανέλα για καλοτυχία και αγάπη…

Μαζεύοντας υλικά κάθε είδους, όπως ξύλο, κορδέλες, πέτρες, σύρμα , αλουμίνιο και χάντρες, γυάλινες και κεραμικές σε μοναδικούς χρωματισμούς η δημοσιογράφος, δημιούργησε μοναδικές κατασκευές, που φτιάχνουν την διάθεση και που ο καθένας μπορεί να έχει στον σπίτι του, στο γραφείο ακόμη και στο αυτοκίνητο.

Ξεχωριστές είναι και οι κατασκευές της Τζούλης με τα πετρώματα που κατάφερε να εξασφαλίσει από το εξωτερικό για θετική ενέργεια ….

Συρμάτινα δεντράκια της τύχης με καρδούλες για καρπούς , μοναδικά έργα τέχνης για καλή τύχη, δεντράκια της ζωής, πίνακες ζωγραφιστούς για κάθε χώρο του σπιτιού σας σε έντονα χρώματα χαράς, βραχιόλια και κολιέ σε κάθε λογής χρωματισμούς για όλα τα γούστα …και γούρια είναι μερικές από τις δημιουργίες της.

Όλα έξυπνες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν. Πρώτη στα μαστορέματα η Τζούλη πέρα από πολύ καλή πέννα διαθέτει ξεχωριστό ταλέντο και στις κατασκευές, χρησιμοποιώντας μάλιστα το ξύλο που βρίσκει στα δάση αλλά και στη θάλασσα με ποικίλους τρόπους προσφέροντας μια ξεχωριστή νότα εξοχής και με διακοσμητικά πρωτότυπα διαχρονικά.
Τα παιδικά καδράκια δεν πρέπει να λείψουν από κανένα παιδικό δωμάτιο. Πίνακες για παιδικό αλλά και βρεφικό δωμάτιο για να μετατρέψετε το δωμάτιο του παιδιού σας σε μια λαμπερή γλακερί.

Αντικείμενα αγάπης… φτιαγμένα με πολύ κέφι, φαντασία θετική διάθεση,χαμόγελο , χαρά και θετική ενέργεια…

Γιατί δεν χρειάζεται να ψάξετε παραπέρα …
Εμείς της ευχόμαστε καλή συνέχεια …
Τηλέφωνο Τζούλης Χρίστου 99 669255

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ