32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Όλη η χθεσινή και σημερινή δράση του Αγροτικού

Χωρίς νικητή τέλειωσε το ντέρμπι του Μουτάλλου. Μετά από ένα χορταστικό παιγνίδι ανάμεσα σε Αναγέννηση-Ελπίδα και Προμηθέα οι δυο ομάδες έμειναν ισόπαλες με το αγγλικό σκορ 3-3.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και άφησε απόλυτα ικανοποιημένους όσους έδωσαν το παρόν τους στο γήπεδο. Πλέον η Αναγέννηση-Ελπιδα βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς και ο Προμηθέας παρέμεινε στην 5η με 6 βαθμους.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στον Μουταλλο εκμεταλλεύτηκε ο Πας Κάτω Πύργου-Μιλτιάδης. Η ενοποιημένη ομάδα επικράτησε με άνεση του Ακρίτα Χλωρακας Β 2015 με 5-0 και ανεβηκε μονή πρώτη στη βαθμολογία έχοντας 4 νίκες σε ισαρίθμους αγώνες και απολογισμό 12 βαθμούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο τρίτο παιγνίδι της ημέρας το Κ.Ν.Αρμους κατάφερε μετά από ένα σπουδαίο στην εξέλιξη ματς να επικρατήσει εκτός έδρας του Α.Ε.Αμπελιτη με 3-2. Η ομάδα του Λάκη Αθανασίου αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-1 κατάφερε στην επανάληψη να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Το Κ.Ν.Αρμους με αυτούς τους 3 βαθμούς ανέβηκε στην 4η θέση με 7 βαθμούς. Από την άλλη ο Αμπελιτης έπεσε στην 6η θέση με 6η βάθους.

Έξαλλου σήμερα Κυριακή θα γίνουν τα υπόλοιπα παιγνίδια της 4ης αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α.Π.Ο Χρυσομηλιας Αγ. Αμβροσίου Κερυνειας-Α.Σ.Μανδρια (Γήπεδο Μουταλλου 2:30)

Το παιγνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΠΟ Χρυσομηλιας και την ομάδα των Μαντριών. Θα τεθούν αντίπαλοι δυο πολύ δυνατές ομάδες που θέλουν μόνο την νίκη για να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

Γεροσκήπου F.C-Α.Ε.Κουκλια (Γήπεδο Μιχαλάκη Κυπριανού Γεροσκήπου 2:30)

Στη Γεροσκήπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Α.Ε.Κουκλιων. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί και θέλουν μόνο την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ψάχνει τους πρώτους βάθμους στο πρωτάθλημα.

St .Georges-Aφροδιτη Γεροσκήπου (Γήπεδο Main Play Άγιος Γεώργιο Πεγειας 2:30)

Το παιγνίδι που συμπληρώνει το πρόγραμμα είναι αυτό που θα γίνει στον Άγιο Γεώργιο ανάμεσα σε St .Georges και Αφροδιτη Γεροσκήπους. Δυο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με όλες τους τις δυνάμεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ