16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Ψέματα το ότι πήραμε λεφτά για να φύγουμε” λέει η εταιρεία μαρμαροποιείου δίπλα απο το Μαρκίδειο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας P.G. Kallimarmaro Ltd που είχε την έδρα της δίπλα από το Μαρκίδειο θέατρο, ενημερώνει τους δημότες της Πάφου, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, περιήλθε στην αντίληψη μας, ότι διαρρέουν ψίθυροι και κακόβουλες φήμες οι οποίες προέρχονται από το Δημοτικό Μέγαρο, ότι αποζημιωθήκαμε με υπέρογκο χρηματικό ποσό για τα ακίνητα τα οποία παραδώσαμε στον κηδεμόνα Τ/Κ περιουσιών, κατά απαίτηση του.


 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Καταγγέλλουμε ότι οι φήμες και οι ψίθυροι αυτοί είναι πλήρως ανυπόστατοι, αναληθείς και κακόβουλοι και κανένα ποσό ελάβαμε ως αποζημίωση μέχρι σήμερα, ούτε προτάθηκε οποιοδήποτε ποσό, αλλά ούτε και η εταιρία μας διαπραγματεύθηκε με οποιοδήποτε φορέα για τον σκοπό αυτό.

Οι ανυπόστατοι αυτοί ισχυρισμοί διαρρέουν σκόπιμα από κύκλους που πρόσκεινται στο Δημοτικό Μέγαρο για ευνόητους προεκλογικούς σκοπούς.

Για όλες τις διαφορές που έχουν προκύψει από την κατοχή των εν λόγο τεμαχίων που γειτνιάζουν με το Μαρκίδειο θέατρο έχουμε προσφύγει στην δικαιοσύνη, την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα και αναμένουμε την ετυμηγορία της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ