15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 49χρονη παφίτισσα. Aναζητείται και η 30χρονη κόρη της

Χειροπέδες σε 49χρονη κάτοικο ορεινής κοινότητας της επαρχίας Πάφου πέρασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (29 Φεβρουαρίου) η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνόμενη υπόθεση διάπραξης απάτης και εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία η οποία εξετάζει καταγγελίες που αφορούν 30χρονη απο την Πάφο έκανε σήμερα “φύλλο και φτερό” την επαρχία στήνοντας αστυνομικά μπλόκα σε διάφορα σημεία της Πάφου με σκοπό να εντοπίσει την νεαρή χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress, η Αστυνομία σε έλεγχο στο δρόμο που συνδέει την κοινότητα της νεαρής με την Πάφο εξέταζε τα διερχόμενα αυτοκίνητα μέχρι και στο καπό χωρίς όμως να καταστεί δυνατόν να εντοπιστεί η νεαρή η οποία κατηγορείται συγκεκριμένα για εξαπάτηση προσώπων καταφέρνοντας να αποσπάσει με ψευδείς παραστάσεις το ποσό των 8000€.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τις καταγγελίες η νεαρή έπαιρνε τα λεφτά τα οποία όπως ισχυρίζονται οι παραπονούμενοι θα επένδυε σε εταιρείες με σκοπό την μεγαλύτερη απόδοση χωρίς κάτι τέτοιο να γίνει ποτέ.

Τελικά νωρίς το απόγευμα η αστυνομία συνέλαβε την μητέρα της 30χρονης, ηλικίας 49 χρόνων, αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες σε μια απο τις συναντήσεις με τα θύματα παρούσα ήταν και η ίδια.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου και αναμένεται αύριο να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ