22.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 35χρονο Παφίτη- Αναζητείται και 37χρονη- Καταγγελίες για εξώθηση σε πορνεία

Σε συλλήψεις τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υποθέσεις εμπορίας ενηλίκων προσώπων στην Πάφο σε δύο περιπτώσεις.

Το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία Πάφου διεξήγαγε συντονισμένες επιχειρήσεις με σκοπό την πάταξη αδικημάτων σχετικά με την εμπορία ενηλίκων προσώπων, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνος Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλης Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα, είπε, η πρώτη περίπτωση αφορούσε έρευνα σε μπιραρία στην Κάτω Πάφο, κατά την οποία 26χρονη αλλοδαπή κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 35χρονος ιδιοκτήτης της μπιραρίας στην οποία εργαζόταν, μαζί με 37χρονη, επίσης αλλοδαπή, την εξωθούσαν σε πορνεία και την παρότρυναν να πηγαίνει με πελάτες έναντι αμοιβής.

Μετά την κατάθεση της κοπέλας, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Χθες συνέχιση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 35χρονου ιδιοκτήτης της μπυραρίας, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα επταήμερης κράτησης.

Διαβάστε για τη δεύτερη περίπτωση ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ