13.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 31χρονο- Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει;

Υπόθεση διάρρηξης δωματίου συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο, απόπειρα κλοπής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, το οποίο προχώρησε στη σύλληψη 31χρονου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόσφατα προέκυψε μαρτυρία εναντίον 31χρονου για τον οποίο εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης χθες. Ακολούθως γύρω στις 22:30 εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνησή στοιχεία, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου του 2018 ζεύγος τουριστών όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο όπου διέμεναν αντιλήφθηκαν δύο άγνωστα πρόσωπα εντός αυτού, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όταν ο ένας εκ των δύο τουριστών 57 ετών από την Βρετανία  προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δύο αγνώστους, αυτός προέβαλε αντίσταση με αποτέλεσμα ο παραπονούμενος να πέσει στο έδαφος και να  τραυματιστεί στο κεφάλι του.

Οι δύο άγνωστοι ακολούθως κατάφεραν να διαφύγουν πεζοί προς άγνωστοι κατεύθυνση.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι έγινε προσπάθεια παραβίασης του χρηματοκιβωτίου του δωματίου χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε.

Ο παραπονούμενος τουρίστας είχε μεταφερθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει εκδορές στο κεφάλι του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ