29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 27χρονο για απαγωγή και ξυλοδαρμό

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής βιαιοπραγίας και μαχαιροφορίας.

Πρόκειται για περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 όπου σύμφωνα με την Αστυνομία στις 23:45 από περίπτερο στην οδό Ακαμαντίδος στην Πάφο δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι βρίσκονταν τραυματισμένος ένας άνδρας.

Στο μέρος μετέβη η Αστυνομία όπου διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Πάφου με καταγωγή από την Ρουμανία, ηλικίας 36 ετών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο 36χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη οίδημα ρηνός και κατάγματα στην περιοχή και ακολούθως κρατήθηκε στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία .

Σε κατάθεση που έδωσε στις ανακριτικές αρχές ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου , τον παρέλαβε ο πρώην συγκάτοικος του επίσης από την Ρουμανία και τον επιβίβασε σε όχημα στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο πρόσωπα με σκοπό να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Σε κάποια στιγμή τον επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με γροθιές και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Στην συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία του 36χρονου τον μετέφεραν στο διαμέρισμα του όπου τον ξανακτύπησαν και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Για την ίδια υπόθεση το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνέλαβε άλλο ένα άτομο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ