22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 19χρονο για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και αλόγιστη οδήγηση 

Υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, μαχαιροφορίας και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, μέλη της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου, γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Πάφο, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει ενώ ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγούσε αλόγιστα και επικίνδυνα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως ο  οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος και συνέχισε να οδηγεί αλόγιστα και επικίνδυνα, ενώ ανακόπηκε στη συνέχεια από τα μέλη της Τροχαίας.

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός ήταν 19χρονος με συνοδηγό 23χρονο και επιβάτη 19χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης και δύο μαχαίρια έξι και οκτώ εκατοστών.

Ο 19χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, της πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού με στολή.

Εναντίον του 23χρονου και 19χρονου δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον τους, ενώ ο 19χρονος οδηγός, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ