18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες και σε κοινοτάρχη για την υπόθεση με το παράνομο κύκλωμα αλλοδαπών

Χειροπέδες πέρασε σήμερα νωρίς το απόγευμα η Αστυνομία Πάφου σε διορισμένο κοινοτάρχη στο Δήμο Πάφου για τη γνωστή υπόθεση παράνομου κυκλώματος αλλοδαπών που εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Για την υπόθεση ως γνωστόν τελούν ήδη υπο κράτηση άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένας γιατρός, ενώ ο δευτερος γιατρός που είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση αφέθηκε ελέυθερος χθες χωρίς να κατηγορηθεί.

Οι έξι ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση καθώς και ο 56χρονος διορισμένος απο το Υπουργείο Εσωτερικών κοινοτάρχης θα παρουσιαστούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οι μεν πρώτοι για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του και ο δεύτερος για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να υπενθυμίσουμε ότι η σοβαρή αυτή υπόθεση καταγγέλθηκε πρόσφατα στην αστυνομία  από 78χρονο, ο οποίος ανακάλυψε μέσα από επίσημα έγγραφα του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ότι ο ίδιος εργοδοτεί 46χρονο αλλοδαπό από τη Σρι Λάνκα χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Του ζητήθηκε μάλιστα να πληρώσει και καθυστερημένες οφειλές.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός  που εργάζεται  σε σπίτι στη Λευκωσία ήρθε στη Κύπρο με εγγεγραμμένο εργοδότη τον 78χρονο από τη Πάφο. Η αίτηση έγινε στο όνομα του παραπονούμενου και στο φάκελο της αίτησης  βρέθηκαν διάφορα έντυπα ανάμεσα στα οποία και  τα ιατρικά πιστοποιητικά. Ο 78χρονος κατέθεσε στην αστυνομία ότι ουδέποτε πήγε σε γιατρό για εξέταση και ουδέποτε έλαβε οποιοδήποτε  ιατρικό πιστοποιητικό.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ