19.9 C
Paphos
Monday, May 13, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε δυο άτομα 81 και 42 ετών για υποθέσεις του 2011 και 2014

Στη σύλληψη δυο προσώπων από την Πάφο προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία μετά από επιστημονική μαρτυρία που τους συνδέει με διερευνώμενες υποθέσεις ανεύρεσης εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα τα μέλη της Δύναμης πέρασαν χειροπέδες σε δυο άτομα ηλικίας 81 και 42 ετών αντίστοιχα μετά από επιστημονική μαρτυρία ενημέρωση από είχαν από το Ινστιτούτο Γενετικής σε σχέση με υποθέσεις που απασχόλησαν τις Αρχές πριν τέσσερα και επτά χρόνια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι υποθέσεις αφορούσαν ανεύρεση οπλισμού και εκρηκτικού μηχανισμού στην περιοχή Universal το 2014 καθώς και ανεύρεση ενός όπλου τύπου G3, ενός περιστρόφου και πυρομαχικών σε περιοχή του εγκαταλελειμμένου χωριού Φοίνικας στην περιοχή υδατοφράκτη Ασπρόκρεμου το 2011.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δυο υπόπτους ο οποίος συνελήφθη στις τρεις η ώρα το πρωί δια συνδέθηκε επιστημονικά μόνο με την πρώτη υπόθεση .

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία τόσο ο 81χρονος όσο και ο 42χρονος αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη και δεν απαντούν σε ερωτήσεις.

Οι δυο θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ