23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε αστυνομικό που απειλούσε με κυνηγετικό τον πρώην της συμβίας του

Στη σύλληψη 42χρονου ειδικού αστυνομικού κατοίκου Πάφου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς κυνηγετικού όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, απειλής βιαιοπραγίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και παράνομης εισόδου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7μ.μ. χθες, στην αυλή οικίας σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ο 42χρονος αστυνομικός κρατώντας έμφορτο κυνηγετικό όπλο, φέρεται να απείλησε τον 31χρονο πρώην σύζυγο της συμβίας του.

Φέρεται επίσης να προκάλεσε ζημιά στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του 31χρονου. Εναντίον του 42χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα κυνηγετικό και ένα αεροβόλο όπλο.

Ο αστυνομικός αναμένεται εντός της ημέρας να τεθεί σε διαθεσιμότητα και εκτός από ποινικά αδικήματα, εναντίον του θα διερευνηθούν και πειθαρχικά αδικήματα.

Πηγή: Reporter.com.cy

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ