21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Φυλάκιση ενός χρόνου σε 36χρονο για θανατηφόρο το 2016 υπό την επήρεια αλκοόλης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου 36χρονο, αφού τον βρήκε ένοχο στην κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και πρόκλησης θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης.

Πρόκειται για οδική σύγκρουση που συνέβη στις 6 Μαΐου, 2016 στο δρόμο Νέου Χωριού – Λατσιού στην Πάφο, κατά την οποία έχασε τη ζωή του 60χρονος από το Λατσί.

Το συμβαν

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να θυμίσουμε ότι η τροχαία οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 8.40 το βράδυ της 6ης Μαΐου, 2016 στο δρόμο Νέου Χωριού – Λατσιού στην Πάφο, και θύμα ήταν ο 60χρονος Βάσος Ηροδότου από το Λατσί.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος τουρίστας στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 60χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο Ηροδότου εγκλωβίστηκε στα συντρίμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον 35χρονο τότε διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 139 μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και αφού συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ