24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Φορέας μεταδοτικής ασθένειας ο 26χρονος που δάγκωσε τον αστυνομικό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ένας προσωπικός Γολγοθάς εξετάσεων και αναλύσεων ξεκίνησε εδώ και δυο μέρες για το μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου το οποίο δέχθηκε δάγκωμα από 26χρονο ομογενή στην προσπάθειά του να τον συλλάβει όταν μετά από καταγγελία πολίτη στις 28 Αυγούστου εθεάθη να κινείται ύποπτα σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του PafosPress.com ο αστυνομικός ο οποίος συνέλαβε τον ύποπτο, ηλικίας 26 ετών και στην κατοχή του οποίο βρέθηκε μαχαίρι, δέχθηκε δάγκωμα στην κοιλιακή χώρα και όχι στο χέρι όπως αρχικά είχε δημοσιευθεί.

Ωστόσο το πρόβλημα προέκυψε στην πορεία όταν διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει η Αστυνομία, είναι φορέας μεταδοτικής ασθένειας η οποία προσβάλει κυρίως το ήπαρ. Πρόκειται για Ηπατίτιδα C η οποία συχνά δεν παρουσιάζει κάποια συμπτώματα, ωστόσο η χρόνια λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει ουλές στο ήπαρ και να οδηγήσει, μετά από χρόνια, σε κίρρωση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι που εμφανίζουν κίρρωση, παρουσιάζουν, επίσης, ηπατική ανεπάρκεια, καρκίνο του ήπατος ή πολύ διογκωμένες φλέβες στον οισοφάγο και στο στομάχι, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αιμορραγία, ή και στον θάνατο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα το μέλος της ΑΔΕΠ εδώ και δυο μέρες ξεκίνησε μια αγωνιώδη προσπάθεια εξετάσεων, αναλύσεων και όσων οι θεράποντες ιατροί έκριναν σωστών για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει προσβληθεί από την μεταδοτική αυτή ασθένεια. Τα αποτελέσματα των πιο πάνω εξετάσεων θα μπορέσουν να δείξουν με πλήρη βεβαιότητα ότι ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του μετά παρέλευσης συνολικά έξι εβδομάδων.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το γεγονός προβληματίζει έντονα το Αστυνομικό Σώμα αφού πλέον έχει καθημερινά αποδειχθεί ότι τα μέλη της Δύναμης είναι εκτεθειμένα σε διάφορους κινδύνους, από το να δεχθούν πυροβολισμό, επίθεση, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης ή ακόμη και δάγκωμα.

Ας ελπίσουμε ότι η περιπέτεια την οποία ο συμπολίτης μας αστυνομικός έχει να αντιμετωπίσει να έχει αίσιο τέλος και να αποδειχθεί τελικά ότι δεν έχει προσβληθεί από καμία ασθένεια.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ