19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 36χρονος – “Πλούσια” η δράση του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών εναντίον 36χρονου, για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Ο 36χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας χθες βράδυ, όταν κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στην κατοικία του, στην Πάφο, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αριθμό πορτοφολιών, τσαντών, κοσμημάτων, μία κάρτα μέλους αλυσίδας καταστημάτων και ένα σκοπευτικό στρατιωτικού όπλου G3.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, η κάρτα μέλους αλυσίδας καταστημάτων, είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη εστιατορίου στην επαρχία Πάφου, που διαπράχθηκε στις 7 του περασμένου Μαΐου, 2018, ενώ το σκοπευτικό όπλου ανήκει σε τυφέκιο G3 που είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο, που διαπράχθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, 2016. Το εν λόγω στρατιωτικό τυφέκιο είχε ανευρεθεί μαζί με μία γεμιστήρα όπλου έμφορτη με φυσίγγια, στις 27 του περασμένου Μαΐου 2018, σε ανοιχτό χώρο στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ