19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΠΑΦΟΣ-Υπόθεση 18μηνου βρέφους: Συνελήφθη 40χρονος συγγενής της μητέρας του

Στη σύλληψη 40χρονου από την Πάφου για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου και αμελών και απερίσκεπτων πράξεων που προκαλούν σωματική βλάβη, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση του 17μηνου βρέφους για το οποίο υπάρχουν υπόνοιες ότι κατάποσε παράνομες ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress, πρόκειται για στενό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του βρέφους το οποίο εκείνες τις μέρες διέμενε στο σπίτι της μητέρας του βρέφους.

O 40χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για ένταλμα προσωποκράτησής του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το παιδάκι είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Πάφου και στην συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου τοποθετήθηκε αρχικά σε αναπνευστήρα. Το 17μηνο βρέφος έχει αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα μιας και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή  βελτίωση.

Η μητέρα του βρέφους είχε αναφέρει στην Αστυνομία και στους γιατρούς ότι το παιδάκι έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο μέτωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το παιδάκι υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε υπόνοια για παράνομες ουσίες στον οργανισμό του.

Τις συνθήκες του περιστατικού διερευνούν το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης για το ίδιο θέμα:

ΠΑΦΟΣ: Αγοράκι 18μηνών σε κώμα μετά από κατάποση μαριχουάνας, κοκαΐνης και αλκοόλ

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 18μηνου αγοριού στον οργανισμό του οποίου βρέθηκαν παράνομες ουσίες; 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ