19.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σε αυτον τον κόσμο”- Εσείς θα κάνατε το ίδιο;

Η ομάδα Cypruw from Air πολύ συχνά παρουσιάζει μέσα από τις σελίδες της διάφορες εικόνες και εντυπωσιακές στιγμές της Κυπριακής πραγματικότητας. Πρόσφατα μια απο τις εξορμήσεις αφορούσε το ναύαγιο Δημήτριος 2 στη Χλώρακα.
Όπως γράφει ο διαχειριστής της ομάδας, Μάνος Μποτρίνι στην τελευταία αυτή εξόρμηση ένα απρόοπτο περιστατικό, λόγω θαλασσοταραχής, ήταν αιτία για να απολέσει η ομάδα μια υποβρίαχια φωτογραφική.
Παρά το γεγονός αυτό τελικά η φωτογραφική επέστρεψε στους νόμιμους ιδιοκτήτες της μέσω Ρωσίας.
Διαβάστε πως…
Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σε αυτον τον κόσμο. 

“Σε μια πρόσφατη μας επίσκεψη μας στο ναυάγιο Άγιος Δημήτριος λόγω της θαλασσοταραχής απωλέσαμε μια από τις υποβρύχιες μας φωτογραφικές. Τα Δυνατά κύματα έσπρωξαν ένα από τα καγιάκ μας στο κουφάρι του πλοίου με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη φωτογραφική να καταλήξει στο βυθό της θάλασσας.

Η τύχη της όμως δεν ήταν να παραμείνει εκεί καθώς τουρίστας που κολυμπούσε 1 km από την ακτή την εντόπισε δύο εβδομάδες μετά. Στη μνήμη της υπήρχαν αρκετές φωτογραφίες από την δραστηριότητα της ομάδας , αλλά το ίδιο βράδυ ο Νabiev επέστρεφε στη Μόσχα.
Εκεί άρχισε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και επικοινώνησε μαζί μας. Όχι μόνο ταχυδρόμησέ με δικά του έξοδα Την φωτογραφική στην Κύπρο αλλά φρόντισε να γεμίσει και το κουτί με σοκολάτες και άλλα σουβενίρ για να την συνοδεύσουν”. 
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ