23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Τι έγινε στο Δικαστήριο με την 47χρονη και τις €6.025;

Yπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 47χρονης απο την Πάφο. 

Η ύποπτη σήμερα οδηγήθηκε στο επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης τριών ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από 51χρονη αλλοδαπή μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι κατά το έτος 2016 συμφώνησε με 47χρονη ομοεθνής της η οποία της υποσχέθηκε ότι θα μπορούσε να την βοηθήσει να εξασφαλίσει άδεια εισόδου και εργασίας στην Κύπρο σε συγγενικό της πρόσωπο έναντι αμοιβής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το ποσό που έδωσε στην 47χρονη η παραπονούμενη είναι 6.025 ευρώ .

Συγκεκριμένα η  51χρονη μεταξύ των μηνών Ιουνίου 2016 και Μαρτίου 2017 σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις όπως ανέφερε στην Αστυνομία διευθέτησε και πλήρωσε τις 6.025 ευρώ στην 47χρονη.

Η 51χρονη όταν είδε πως από έκτοτε δεν έγινε καμία διαδικασία για την εξασφάλιση άδειας εισόδου και εργασίας στην Κύπρο του συγγενικού της προσώπου Ασιατικής καταγωγής κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Εναντίον της 47χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης βάση του οποίου συνελήφθη χθες γύρω στις 16:50 το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενη η 47χρονη έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ