20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Την επόμενη Δευτέρα συνεχίζεται στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση βιασμού 35χρονης

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο παρουσιάστηκε σήμερα ο κατηγορούμενος ηλικίας 45 ετών για την υπόθεση βιασμού 35χρονης συναδέλφου του.


Αφού ολοκληρώθηκε η κυρίως εξέταση του συμβίου της παραπονούμενης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας υποστηρίζοντας πως η παραπονούμενη του ανέφερε λίγες μέρες μετά για το βιασμό της από τον κατηγορούμενο, η υπόθεση ορίστηκε για συνέχιση και αντεξέταση του μάρτυρα στις 10 Μαΐου, στις 09:00, μετά από αίτημα της υπεράσπισης καθότι η συνήγορος που χειρίζεται την υπόθεση αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Ο κατηγορούμενος θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο κατά την επόμενη δικάσιμο με τους ίδιους όρους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημειώνεται πως στην υπόθεση ήδη έχουν καταθέσει η παραπονούμενη, η οποία ολοκλήρωσε τη μαρτυρία της αφού υιοθέτησε τις καταθέσεις που έδωσε στην Αστυνομία και αντεξετάστηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Στην υπόθεση έχουν ήδη καταθέσει εκτός της παραπονούμενης και δύο μάρτυρες, ο ειδικός φωτογράφος και ο αστυφύλακας που έλαβε τα τεκμήρια, τα οποία μετέφερε για επιστημονικές εξετάσεις DNA.

Επίσης έχουν γίνει παραδεκτά γεγονότα στην υπόθεση από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου και την Κατηγορούσα Αρχή σε σχέση με την ορθή και νομότυπη διακίνηση των τεκμηρίων.

Η παραπονούμενη, είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 με 21 Οκτωβρίου του 2016 στην Πάφο ο κατηγορούμενος ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη συναίνεση της.

Ο 45χρονος μετά τη σύλληψή του είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση και αρνείται ότι την βίασε ή την κακοποίησε.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ