17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Τερματίζει σήμερα ο ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού – Ποδηλατεί  για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες – Ένας “ήρωας” για τους μικρούς “ήρωες”

Ο γνωστός ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού από την Πάφο άρχισε από τις 8 Δεκεμβρίου 2018 από το χωριό του την Τάλα μια ποδηλασία αγάπης και προσφοράς για οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου. Ο Πέτρος Στυλανιού έδωσε μεγάλη μάχη ζωής με τον καρκίνο και κατάφερε να βγεί νικητής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου ο τερματισμός θα γίνει σήμερα 22 Δελεμβρίου 2018 στο  Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου στις 12:30 όπου θα παραδώσει τα χρήματα που θα συγκεντρώσει από την ποδηλασία που θα κάνει .

Στις 22 Δεκεμβρίου τον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού θα συνοδεύσουν αρκετοί ποδηλάτες και δρομείς από όλη την Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου σε δηλώσεις του ο ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού   ανέφερε πως αυτή την φορά με την ποδηλασία  θα στηρίξει τα παιδιά του ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου για παιδιά με ειδικές ικανότητες. Στις 22 Δεκεμβρίου συνέχισε θα τρέξουμε με άλλους μεμονωμένους αθλητές και οργανωμένα σύνολο από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου μέχρι τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στην Κολώνη.

Στο Ίδρυμα στη συνέχεια, όπως είπε , θα γίνει μια σεμνή εκδήλωση για την παράδωση των χρημάτων στην παρουσία του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου, του προέδρου του Διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου και της Διευθύντριας του Ιδρύματος Νίοβη Μιχαήλ- Φακοντή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ