18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Συλληφθείς κτηνοτρόφος γαλεύει τα ζώα του στην παρουσία των Αστυνομικών

Τις προάλλες την Αστυνομία Πάφου αλλά και το Δικαστήριο απασχόλησε ένα περιστατικό με καβγάδες ανάμεσα σε ένα κτηνοτρόφο από την Επαρχία Πάφου και τον υπάλληλο του οι οποίοι “πιάστηκαν στα χέρια” με άλλους δέκα περίπου άνδρες

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ομάδα ανδρών είχε μεταβεί στην περιοχή για εκδρομή και σε κάποιο σημείο του δρόμου στη Λετύμπου είχαν σταματήσει για ανάπαυση. Εκεί τους πλησίασε κάτοικος της περιοχής ο οποίος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα σε γειτονική κοινότητα. Ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, μαζί με αλλοδαπό υπάλληλο του φαίνεται να επιτέθηκαν στους άνδρες με την πρόφαση ότι κάνουν καταστροφές στη Φύση.

Η υπόθεση απασχόλησε την Αστυνομία, τα δυο πρόσωπα κατέληξαν στο Νοσοκομείο με εκδορές και θλαστικά τραύματα ενώ για νοσηλεία κατέληξε και ο ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας ο οποίος φέρει κάκωση στον θώρακα και μετά από τη σύλληψη των δυο το δικαστήριο εξέδωσε και διάταγμα τριήμερης κράτησής τους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως εδώ όλα γνωστά και όλα “καλά”.

Εκείνο όμως που κάνει εντύπωση και αίσθηση όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει είναι η απόφαση του δικαστηρίου (σωστή αν μας ρωτάτε) η οποία δίνει τη δυνατότητα στον κτηνοτρόφο που συνελήφθη, δυο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια της κράτησής του να επισκέπτεται τα κτηνοτροφικά του υποστατικά και να γαλεύει αλλά και να φροντίζει τα ζώα του. Η απόφαση μετά από αίτημα της πλευράς του κτηνοτρόφου έκανε λόγω για να παρέχονται διευκολύνσεις.

Ήδη αυτό γίνεται από χθες και μάλιστα με τη συνοδεία της Αστυνομίας, τα μέλη της οποίας συνόδευουν τον κτηνοτρόφο στην μάντρα του περιμένοντάς τον να ολοκληρώσει το γάλεμα των ζώων, την καθαριότητα και τη φροντίδα τους.

Είπαμε άλλο η καταγγελία και άλλο η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των κτηνοτροφικών υποστατικών. Άλλωστε τα ζώα δεν έφταιξαν σε τίποτα…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ