22.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

ΠΑΦΟΣ: Στις 28 Ιουνίου στο Δικαστηρίου η υπόθεση τραυματισμού λοχία της Αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα δύο αδέρφια, ηλικίας 20 και 25 ετών, από χωριό της Πάφου που είχαν συλληφθεί για τον τραυματισμό λοχία της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια επιτόπιας έρευνας και για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. 



Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση με αριθμό 2650/17 για τις 28.6.2017 για ακρόαση.

Το σοβαρό επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται τα δύο αδέρφια διαδραματίστηκε όταν η σταθμάρχης, λοχίας του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και δύο συνάδελφοι της μετέβησαν με 25χρονο κρατούμενο στο σπίτι του για έρευνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα για φωτιά σε φυτεία στην κοινότητα Αμαργέτης.

Έξω από την οικία του 25χρονου εντοπίστηκε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη μοτοσικλέτα, αντέδρασε βίαια και ακολούθως επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικού. Άρπαξε από τα χέρια της το φάκελο της υπόθεσης και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο αστυνομικοί τον ακολούθησαν, για να τον ακινητοποιήσουν σε κοντινή απόσταση ενώ πεταγμένο βρήκαν στο έδαφος και τον φάκελο.

Την ίδια στιγμή βγήκε από την οικία του υπόπτου ένα άτομο το οποίο είχε το πρόσωπο του καλυμμένο. Κρατούσε μια κατσαρόλα με ζεστό υγρό το οποίο προσπάθησε να ρίξει στην λοχία. Το άτομο αυτό συνελήφθη και όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον αδερφό του 25χρονου.

Η λοχίας διακομίσθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και ακολούθως πήρε εξιτήριο με άδεια ασθενείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ