23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία- Που στρέφονται οι έρευνες για εντοπισμό των κουκουλοφόρων;

Εξονυχιστικές έρευνες  διενεργεί η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε οικία στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Κάτω Πάφο , σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.


Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο και πως υπολείπεται αρκετό ανακριτικό έργο να γίνει .

Πρόσθεσε επίσης, πως η Αστυνομία συνέλεξε μεγάλο αριθμό τεκμηρίων που να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης ο κ. Ιωάννου είπε πως γύρω στις 03:30 το πρωί,τέσσερα πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες αφού παραβίασαν την πίσω αλουμίνια πόρτα της κουζίνας, μπήκαν σε κατοικία στην Κάτω Πάφο.

Ακολούθως ανέφερε,αφού ανέβηκαν σε πρώτο όροφο όπου είναι τα υπνοδωμάτια εισήλθαν αρχικά στο πρώτο υπνοδωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η σύζυγος και  αφού την κτύπησαν την έδεσαν πάνω στο κρεβάτι, ακολούθως κατευθύνθηκαν στο δεύτερο υπνοδωμάτιο στο οποίο κοιμόταν η θυγατέρα την κτύπησαν και αυτή και στην συνέχεια εισήλθαν στο τρίτο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν ο σύζυγος.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ωστόσο πως ο σύζυγος αντέδρασε επιτέθηκε εναντίον των δραστών μαζί με την κόρη και κατόπιν τούτου και της επίθεσης που δέχτηκαν οι τέσσερις τράπηκαν σε φυγή χωρίς να αποσπάσουν οτιδήποτε από την κατοικία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου η Αστυνομία απέκλεισε την σκηνή ξεκίνησαν αμέσως οι εξετάσεις αρχικά με τη λήψη καταθέσεων από τους ίδιους τους παραπονούμενους αλλά και από γειτονικά σπίτια.

Ο παραπονούμενος από ότι ανέφερε στην Αστυνομία δεν υποψιάζεται κάποιον, αλλά ούτε έχει διαφορές με κανέναν.

Ο κ.Ιωάννου ερωτηθείς σχετικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο σκοπός των τεσσάρων δραστών να ήταν η κλοπή.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως η Αστυνομία εξετάζει εναντίον των τεσσάρων νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας με σκοπό την διάπραξη κακουργήματος,  απαγωγή με σκοπό τον άδικο περιορισμό, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και  επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέφερε τέλος  πως οι δράστες φέρεται να είναι αλλοδαποί και σύμφωνα με την μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία μίλησαν σπασμένα ελληνικά. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ