20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης απο μαθητές Γυμνασίου εξετάζει η Αστυνομία

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζει η Αστυνομία μετά απο καταγγελία μητέρας ότι μαθητές Γυμνασίου κακοποίησαν σεξουαλικά την 13χρονη κόρη της εν ώρα σχολείου.
Σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας και της μητέρας της η οποία έγινε την Παρασκεύη στην Αστυνομία, τρεις συμμαθητές της αφού πρώτα άρχισαν την κορόιδευουν, στη συνέχεια της έγραψαν με μαρκαδόρο σε διάφορα μέρη του σώματος της,κυρίως στην κοιλιά και στα χέρια, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς προέβησαν και σε άλλες άσεμνες πράξεις.
Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε την περασμένη Τρίτη ενώ η Αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση την Παρασκεύη. Οι έρευνες, λόγω και του ανήλικου της μαθήτριας, η οποία κατάγεται απο μικρή κοινότητα, γίνονται με πάσα διακριτικότητα την ίδια ώρα που για την υπόθεση ενημερώθηκε και ο Επαρχιακός Επιθεωρητής Παιδείας της Επαρχίας Πάφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com το ανήλικο κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε τα όσα έζησε στα χέρια των τριών συμμαθητών της στη μητέρα της, η οποία αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Για το θέμα οι μαθητές σήμερα πέρασαν απο πειθαρχικό ενώ ήδη τους έχει υποβληθεί πολυήμερη αποβολή.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ