21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Σας συστήνουμε την 100% Παφίτικη επιχείρηση με τα 40.000 προϊόντα

Η Πάφος τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία και δεν έχει πλέον να ζηλέψει τίποτα απο τις άλλες επαρχίες. Εταιρείες του εμπορίου που παλαιότερα έκαναν δεύτερες σκέψεις να επενδύσουν στην Πάφο πλέον ψάχνουν τρόπο να ανοίξουν “τα φτερά τους” στην πόλη μας.


Τι γίνεται όμως με τις εταιρείες που ξεκινούν τη δραστηριότητά τους απο την Πάφο και είναι σημείο αναφοράς σε όλη την Κύπρο. Ένα τέτοιο πολυκατάστημα, απο τα καλύτερα σε όλη την Κύπρο βρίσκεται στην Πάφο και δεν είναι άλλο απο το HomeMARKET. 

Το HomeMARKET στην Πάφο στην οδό Ανδρέα Βλάμη 75 στο Αναβαργός, λίγο πιο πάνω απο τα ΣΙΛΟ είναι το πληρέστερο κατάστημα στην Πάφο στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα. Με ένα πλούσιο κατάλογο προϊόντων που καλύπτει ολόκληρη την γκάμα των αναγκών για το σπίτι, το γραφείο, τον κήπο, το αυτοκίνητο, για εξοπλισμό ή ανακαίνιση και γενικά ότι μπορεί να είναι χρήσιμο στην καθημερινότητά μας το HomeMARKET μπορεί να καλύψει όλες σας τις ανάγκες με μια γκάμα με 40.000 προϊόντα. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το HomeMARKET αποτελεί σήμερα την αξιόπιστη λύση για κάθε αναζήτηση και το σύνθημα “Ο συνεργάτης σας στις έξυπνες λύσεις” είναι πέρα για πέρα αληθινό.   

Δείτε ΕΔΩ τον νέο κατάλογο προσφορών του HomeMARKET

Με ολοκαίνουργιους και μοντέρνους χώρους, άνετους χώρους στάθμευσης, άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια και κυρίως τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ στην αγορά το HomeMARKET υπόσχεται να σας προσφέρει ότι καλύτερο μπορείτε να αναζητήσετε στο παζάρι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η οικογενειακή αυτή επιχείρηση μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετεί όλη την επαρχία Πάφου και όχι μόνο αλλά και να προσφέρει δουλειά σε δεκάδες εργαζόμενους.

Κάντε LIKE στη σελίδα του HomeMARKET για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσφορές και τους διαγωνισμούς του

Να μην ξεχνάμε μάλιστα ότι το HomeMARKET είναι 100% Παφίτικη εταιρεία και συμβάλει στην ανάπτυξη και στήριξη της τοπικής οικονομίας της Πάφου εδώ και χρόνια.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του HomeMARKET στο διαδίκτυο πατώντας ΕΔΩ

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ