20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ρίψη μολότοφ σε σπίτι μετά την έκρηξη βόμβας- Γιατί συνελήφθησαν πατέρας και γιος;

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού οικίας μετά από ρίψη φιάλης η οποία περιείχε εύλεκτη ύλη και υπόθεσης απειλής μετά από τηλεφώνημα. Η Αστυνομία αναζητεί επίσης και ένα τρίτο πρόσωπο δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διερευνώμενη υπόθεση τοποθέτησης βόμβας σε σπίτι στον Μούτταλο. 

Τα πιο πάνω περιστατικά η Αστυνομία πιστεύει ότι συνδέονται μεταξύ τους αφού ο πρώτος ύποπτος που συνελήφθη είναι νεαρός ο οποίος διαμένει στο σπίτι που τοποθετήθηκε η βόμβα στις 23:15 στον Μούτταλο. Ο συγκεκριμένος νεαρός συνελήφθη αφού εικοσιπέντε λεπτά μετά την έκρηξη στο σπίτι του, δηλαδή στις 23:40, ρίφθηκε εναντίον άλλης οικίας που ανήκει στο καταζητούμενο πρόσωπο βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροζημιές.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ακολούθησε τηλεφώνημα του πατέρα του πρώτου νεαρού στον πατέρα του δεύτερου νεαρού το οποίο θεωρήθηκε απειλητικό από τον τελευταίο με αποτέλεσμα να συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων και ο πατέρας του νεαρού στο σπίτι του οποίου τοποθετήθηκε η βόμβα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η βόμβα ήταν αυτοσχέδια κατασκευή, τύπου πυροσβεστήρα με μπετόνι με εύλεκτη ύλη στο πλευρό η οποία προκάλεσε ζημιές τόσο στην οικία που τοποθετήθηκε όσο και σε τζάμια γειτονικών κατοικιών.

Η Αστυνομία να αναζητεί τον τρίτο ύποπτο για την τοποθέτησή της βόμβας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ