25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Πως μπόρεσαν 2 άτομα να δείρουν πάνω των 10;”

Από την Κυριακή που “έσκασε” η είδηση ότι ένας κτηνοτρόφος από την Πάφο μαζί με τον υπάλληλο του ήρθαν σε συμπλοκή με μια παρέα ατόμων, πέραν των δέκα και τους κτύπησαν η πληροφορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε όσο λίγες τον τελευταίο καιρό.

Χθες αλλά και σήμερα αρκετοί αναγνώστες του PafosPress.com επικοινώνησαν με τη σελίδα μας και αφού προέβαλαν τους δικούς τους ισχυρισμούς για το περιστατικό, είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά (επικοινώνησαν και από τις δυο πλευρές) έθεσαν και σε μας σειρά ερωτημάτων τα οποία μας ζήτησαν να διερευνήσουμε.

  • Ένα από αυτά είναι το ερώτημα πως μπόρεσαν δυο άτομα να τα βάλουν με μια παρέα νεαρών με διψήφιο μάλιστα αριθμό όπως πληροφορούμαστε εξού και ο σχετικός τίτλος του παρόντος δημοσιεύματος.
  • Ένα άλλο ερώτημα είναι αν όντως ο αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό δέχθηκε και ο ίδιος κτυπήματα και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο;
  • Επίσης αν ισχύει το γεγονός ότι για όλα αυτά υπάρχει και σχετικό βίντεο που η Ααστυνομία έχει στα χέρια της;
  • Ακόμη μια ερώτηση που αξίζει να παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες είναι αν η αστυνομία, στη βάση της καταγγελίας των σημερινών κατηγορούμενων θα προχωρήσει και στη σύλληψη των κάποιου από τους σημερινούς παραπονούμενους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όλα αυτά αλλά και άλλα πολλά είναι μια σειρά από ερωτήματα που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις προκύπτουν και δημιουργούν αναστάτωση στη μία ή και στις δυο πλευρές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως όλο αυτό ίσως και να μπορούσε να αποφευχθεί. Ίσως…

Μια ειδησεογραφική ιστοσελίδα όπως το PafosPress.com σκοπό δεν έχει ούτε να πάρει θέση αλλά ούτε να παίξει το ρόλο της Αστυνομίας ή του Δικαστηρίου. Εμείς εκείνο που πρέπει να τονίσουμε, προς κάθε ενδιαφερόμενο, είναι ότι παραθέτουμε τα γεγονότα από τη δημοσιογραφική τους οπτική στη βάση και τις πληροφόρησης που λαμβάνουμε από την Αστυνομία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ