17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ποιές κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 46χρονος λοχίας;

Κατηγορήθηκε γραπτώς για τροχαία και ποινικά ο 46χρονος που είχε συλληφθεί χθες στην Πάφο . για να κλητευθεί αργότερα και ο οποίος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, σε κατάσταση μέθης και με όχημα χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις  00:10 σήμερα, μέλη της Τροχαίας Πάφου έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει, αφού κινείτο με ταχύτητα 88 ΧΑΩ αντί 50ΧΑΩ, στη Γεροσκήπου.

Ο οδηγός παρέλειψε να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια έγινε κατορθωτή η ανακοπή του. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 46χρονο, κάτοικο Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 46χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 80μg℅ αντί 22μg℅, ενώ διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας. Όταν πληροφορήθηκε ο οδηγός ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στην Τροχαία Πάφου για να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, άρχισε να προκαλεί ανησυχία και εξύβρισε δημόσια μέλος της Αστυνομίας.

Ο 46χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, είχε ένδειξη 78μg℅ αντί 22μg℅.

Η Τροχαία Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ