21.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε ο κλέφτης της τσάντας από το γραφείο ταξι- Χειροπέδες σε άλλους δύο

Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η Αστυνομία σε τρία άτομα σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τσάντας από το γραφείο ταξί Δάφνη στην Κάτω Πάφο στο οποίο υπήρχαν οι εισπράξεις μιας εβδομάδας.

Η Αστυνομία μετά από  σχετική καταγγελία στην οποία προέβη ο ιδιοκτήτης του γραφείου ταξί, ότι δηλαδή άγνωστος άνδρας μπήκε στο γραφείο του την ώρα που αυτός ξεκουραζόταν και άρπαξε από δίπλα του με γρήγορες κινήσεις τις εισπράξεις μιας ολόκληρης βδομάδας και έφυγε “κύριος” συνέλαβε τον δράστη ο οποίος μάλιστα ομολόγησε.

Οι φωτογραφίες με το συμβάν καταγράφηκαν από το κύκλωμα κλειστής παρακολούθησης τις οποίες ο επηρεαζόμενος συμπολίτης μας έδωσε στη δημοσιότητα μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και αμέσως η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητο για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκτός από το συγκεκριμένο η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε δύο φίλους του οι οποίοι ήταν συνεργοί της θρασύτατης ληστείας.

Οι δράστες χάρη στις άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν, τα λεφτά όμως, όπως το Pafospress πληροφορείται… έκαναν φτερά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ