19.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: Παραλύουν αύριο οι Συγκοινωνίες- Σε επ’ αοριστον απεργία οι οδηγοί της ΟΣΥΠΑ

Σε επ’ αόριστον απεργία κατέρχονται αύριο οι οδηγοί λεωφορείων της ΟΣΥΠΑ διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση αποπληρωμής των δεδουλευμένων τους στο τέλος κάθε μήνα.

Οι οδηγοί έκαναν δίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας χθες Τετάρτη, απο τις 12:30μμ-2:30μμ με την ελπίδα ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ εταιρείας και Υπουργείου σε σχέση με τις οικονομικές απαιτήσεις του Οργανισμού. Αύριο δεδομένων των πραγμάτων τα λεωφορεία θα παραμείνουν καθηλωμένα και δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο.

Να θυμίσουμε ότι απο πλευράς ΟΣΥΠΑ διαμαρτύρονται για την μη καταβολή της συμφωνημένης χορηγίας απο το Υπουργείο Μεταφορών εδώ και 8 μήνες και απο πλευράς υπουργείου δηλώνουν ότι καμία υποχρέωση δεν έχουν απέναντι στην εταιρεία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μιλώντας στο PafosPress.com ο οδηγός Χρίστος Ευαγγέλου εκ μέρους των οδηγών κάλεσε το Υπουργείο Μεταφορών να επανεξετάσει την απόφασή του να αποκόψει τη χορηγία προς την εταιρεία ΟΣΥΠΑ η οποία είναι η αιτία να δημιουργείται πρόβλημα βιωσιμότητας προς τον Οργανισμό ο οποίος με τη σειρά του δεν ανταποκρίνεται έγκαιρα προς τις απαιτήσεις του στους οδηγούς.

Είμαστε εργαζόμενοι, υπογράμμισε ο κ. Ευαγγέλου, έχουμε οικογένειες και θέλουμε όταν δουλεύουμε να αμοιβόμαστε όχι να πληρωνόμαστε κάθε 10 και 15 του επόμενου μήνα. Αν δεν βρεθεί μια οριστική λύση γύρω απο το πρόβλημα αυτό δεν πρόκειται να κατεβάσουμε τα χειρόφρενα διαμήνυσε ο κ. Ευαγγέλου.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ