29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Παρέα νεαρών “σάπισε” στο ξύλο 20χρονο- Τον “έδωσε” νεαρή ως …ενοχλητικό

Υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με θύμα νεαρό μόνιμο κάτοικο Πάφου που κατάγεται από τη Συρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών μετέβη χθες βράδυ στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου στις 20:30 όπου ο επί καθήκοντι ιατρός σε εξέταση που ακολούθησε διαπίστωσε ότι φέρει κάταγμα ρινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com ο νεαρός φαίνεται να κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από πέντε πρόσωπα, ηλικίας μεταξύ 25-35 ετών, τα οποία είναι ομογενείς από τη Γεωργία. Ο λόγος της αντιπαράθεσης, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του νεαρού Σύρου, είναι ότι οι ύποπτοι του ζήτησαν τον λόγο γιατί όπως ισχυρίστηκαν αυτός ενόχλησε νεαρή ομοεθνή τους. Το περιστατικό έγινε στην λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο νεαρός από τη Συρία φαίνεται να αρνείται πως ενόχλησε οποιαδήποτε κοπέλα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο τραυματίας κρατήθηκε για νοσηλεία στον χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου συνέλεξαν διάφορα στοιχεία  με στόχο τη σύλληψη των δραστών που τον κτύπησαν. Σήμερα από τα γραφεία του ΤΑΕ αναμένεται να περάσουν ένας φίλος του 20χρονου καθώς και η νεαρή για κατάθεση για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Δεν αποκλείεται επίσης να εξεταστούν τα κλειστά κυκλώματα παρακαλούθησης στην περιοχή για περισυλλογή στοιχείων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ