18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Παράνομη και συνελήφθη η γυναίκα που έδειρε τον ληστή

Η Αστυνομία συνέλαβε 39χρονη θαραλλέας γυναίκας σε βάρος της οποίας διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι ληστεία στην Κισσόνερα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), αφού κατά την διάρκεια των εξετάσεων για την υπόθεση διαπιστώθηκε ότι αυτή διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας .



Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την 39χρονη ότι, γύρω στις 1.10 το μεσημέρι χθες ενώ βρισκόταν σε σπίτι όπου φιλοξενείτο στην Πάφο, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με φανέλα εισήλθε σε αυτό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτή μόλις τον αντίκρισε, αντέδρασε και τον κτύπησε με το καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας και την ίδια στιγμή, ο δράστης εκκένωσε άγνωστο σπρέι στο πρόσωπό της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η 39χρονη έπεσε στο έδαφος και το άγνωστο πρόσωπο προσπάθησε να δέσει τα χέρια της με πλαστική κολλητική ταινία χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού αυτή προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Η 39χρονη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία από την ιδιοκτήτρια, διαπιστώθηκε ότι κλάπηκε το χρηματικό ποσό των €300, ένα ρολόι χειρός και ένα δακτυλίδι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ