19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πάμε για νέα Μαρίνα λέει ο Λακκοτρύπης

Η κυβέρνηση αρχίζει να προετοιμάζεται για να προκηρύξει νέες προσφορές για την Μαρίνα της Πάφου που θα κατασκευασθεί στον Κόλπο των Ποτίμων.

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη με την απόσυρση του ενδιαφέροντος της εταιρείας Pafilia ανέφερε ότι όντως « ο δεύτερος προσφοριοδοτης έστειλε επιστολή αποσύροντας το ενδιαφέρον του και πλέον εκκρεμεί μια δικαστική διαδικασία με τον πρώτο προσφοριοδοτη η οποία ευελπιστώ ότι θα ολοκληρωθεί εντός Νοεμβρίου.»

Υπενθυμίζεται ότι η κοινοπραξία ΠΟΣΕΙΔΩΝ , ο πρώτος προσφοριοδοτης, προσέφυγε στο δικαστήριο  όταν το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε την σύνθεση της προηγούμενης  διαχειριστικής επιτροπής παράνομη και συνεπώς  τις αποφάσεις της άκυρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διορίστηκε νέα διαχειριστική επιτροπή η οποία συνέχισε τη διαδικασία από το σημείο που την άφησε η προηγούμενη επιτροπή, η οποία είχε προχωρήσει σε ανάθεση του έργου στην  Pafilia.

Η  προσφυγή αναμένεται να εκδικασθεί  στις 12 Νοεμβρίου.

Ο κ.Λακκοτρυπης ενημέρωσε τους τοπικούς παράγοντες της επαρχίας ότι θα ετοιμαστούν έγγραφα για νέο διαγωνισμό και εάν προχωρήσει το δικαστήριο, επιδικάζοντας υπέρ της Δημοκρατίας την υπόθεση, ο νέος διαγωνισμός θα προχωρήσει από το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Αναμένονται πλέον, κατέληξε, οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ