21.9 C
Paphos
Monday, May 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ο Γιώργος Θεοφάνους στο “MODERN MUSIC ACADEMY”! Εδώ που μαθαίνουμε από τους καλύτερους!

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι γονείς ετοιμάζονται να κάνουν τις τελικές επιλογές τους και για τα μαθήματα και τις σχολές που τα παιδιά τους θα διαλέξουν για να επιμορφωθούν. 


Το MODERN MUSIC ACADEMY στην Πάφο υπό τη διεύθυνση της μουσικού Γεωργίας Χριστοδούλου συνεχίζοντας την υψηλού επιπέδου εξαιρετική δουλειά σε επαγγελματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο προσφέρει και φέτος στα παιδιά μια πλούσια γκάμα απο επιλογές μαθημάτων όπως φωνητική, βιολί, κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, drums, πνευστά ξύλινα και χάλκινα, vocal group, music bands για ηλικίες 6-24 χρόνων, 3-4 και 4-6.

Το MODERN MUSIC ACADEMY τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει στην πράξη με τα αποτελέσματά του ότι βγάζει άριστους μαθητές και σπουδαίους καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν διακριθεί μεταξύ άλλων σε μουσικά τηλεοπτικά talents show.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επισκεφθείτε το FACEBOOK της MODERN MUSIC ACADEMY

Στα συν βεβαίως πρέπει να θεωρηθεί η συνέχεια της συνεργασίας με τον σπουδαίο Κύπριο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος είναι συνεργάτης του MODERN MUSIC ACADEMY. 

Έναρξη μαθημάτων 4 Σεπτεμβρίου.

Κλείστε τώρα το δικό σας μάθημα γνωριμίας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για να γνωρίσετε τους καθηγητές και να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις της σχολής μας.

To Modern Music Academy και ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους για πρώτη φορά στην Πάφο ανακαλύπτουν και καλλιεργούν το μουσικό ταλέντο του παιδιού σας με σύγχρονες μεθόδους.

Posted by Georgia Christou on Wednesday, 14 June 2017

Groups από (1-12 μηνών) (1-2 χρ) (2-3 χp)( 3-5 χρ) (5-7 χρ) από (7 χρ και άνω).. εκμάθηση όλων των μουσικών οργάνων, vocal groups, music bands, μαθήματα για ενήλικες, χορωδίες……

Προκρατήστε τη θέση σας έγκαιρα και το μάθημα σας με τον Γιώργο Θεοφάνους. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Πατήστε στο link ΕΔΩ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Προετοιμασίες για εξετάσεις διαγωνισμούς και talent show.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 99302404

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ