29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Οργή λαού αύριο έξω από το Δημαρχείο για τον Ναό- Συλλογή υπογραφών σε εξέλιξη

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην πρόθεση του Μητροπολίτη Πάφου να θέσει εκ νέου το θέμα ανέγερσης Καθεδρικού ναού στον Δημόσιο Κήπο και με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, στην οποία έχει τοποθετηθεί ως πρώτο θέμα συζήτησης, οι διαφωνούντες με την ανέγερση του ναού ετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ήδη οι αντιδράσεις πήραν σάρκα και οστά και αρκετοί πολίτες, επώνυμοι και μη, οργανώνονται για να διαμαρτυρηθούν για την σπουδή του Δήμου Πάφου να θέσει το θέμα στο τραπέζι άρον άρον για απόφαση όπως αναφέρεται και στην αντζέντα της αυριανής συνεδρίασης ως πρώτο θέμα. (1. Λήψη απόφασης σε σχέση με επιστολή της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου με την οποία εκδηλώνει πρόθεση να υποβάλει αίτηση για τη χορήγηση πολεοδομικής άδειας προς ανέγερση Καθεδρικού Ναού στον Δημόσιο Κήπο.)

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν από το Δημοτικό Συμβούλιο να μην πάρει βεβιασμένες αποφάσεις και να ζητήσει χρόνο για επιστημονικές απόψεις από τα αρμόδια όργανα, αλλά να λάβει υπόψη και τις τοποθετήσεις του ΕΤΕΚ επί του θέματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για το λόγο αυτό ήδη οργανώθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας από απλούς πολίτες οι οποίοι με κινητοποίηση, κυρίως μέσω Facebook, καλούν τον κόσμο να δώσει μαζικά και δυναμικά το παρόν του για να στείλει το σωστό μήνυμα στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ίδια στιγμή άρχισε η συλλογή υπογραφών για να αποτραπούν τα σχέδια της Μητρόπολης για ανέγερση Καθεδρικού Ναού στον Δημόσιο Κήπο.

Αν και σεις θέλετε να στηρίξετε την άποψη για ΜΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗ του ναού στον Κήπο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ