19.9 C
Paphos
Monday, May 13, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν 22χρονη οδηγό γιατί τους ενόχλησε το οδήγημά της στέλνοντας την Νοσοκομείο (pic)

Υπόθεση ξυλοδαρμού και πραγματικής σωματικής βλάβης καθώς και εξύβρισης εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου εναντίον 22χρονης από την Πάφο από 40χρονο επίσης από την Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com μεταξύ της  18ης – 19ης Αυγούστου γύρω στα μεσάνυχτα ενώ η νεαρή οδηγούσε το όχημά της στο δρόμο Μανδριών-Πάφου με συνεπιβάτη φιλικό της πρόσωπο, αυτοκίνητο που την ακολουθούσε και οδηγείτο από 40χρονο επίσης από την Πάφο, σύμφωνα με την καταγγελία, φαίνεται να την παρενοχλούσε και να πλησίαζε απειλητικά το όχημά της, κάνοντας την ίδια να αναπτύξει ταχύτητα για να τον αποφύγει, υπό τον φόβο μήπως συμβεί κάποιο ατύχημα.

Στη συνέχεια σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της παραπονούμενης, κοντά στον κυκλικό κόμβο Γεροσκήπου προς Πάφου, ο 40χρονος μπήκε μπροστά από το όχημά της αναγκάζοντάς την να σταματήσει απότομα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο 40χρονος, άνοιξε βίαια την πόρτα και άρχισε να βρίζει και να μιλά με άσχημο τρόπο στην κοπέλα ζητώντας της μάλιστα να του παραδώσει και την άδεια οδήγησής της ενώ στη συνέχεια άρπαξε και τα κλειδιά του οχήματός της και τα έριξε στο οδόστρωμα.

Ο 40χρονος ύποπτος, όπως δήλωσε στην αστυνομία η 22χρονη, ακολούθως άρχισε να τη κτυπάει με βία στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της τραυματίζοντας την.

Η νεαρή διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου φέρει κτυπήματα και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρατήθηκε προληπτικά για περαιτέρω νοσηλεία.

Εναντίον του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε χθες Κυριακή και οδηγήθηκε στα κρατητήρια για κατάθεση.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ