22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Ξαναπέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο για υπεξαίρεση πέραν των 122.000 ευρώ από εταιρεία

Νεά υπόθεση προέκυψε εναντίον του 36χρονου, που τελεί υπό κράτηση, επαρχιακού  διευθυντή εταιρείας στην Πάφο σε σχέση με την  υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού πέραν των 122.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επανασύλληψη του 36χρονου έγινε μετά από νέα  μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του για κατάχρηση άλλων 15.000 ευρώ.
Η αρχική καταγγελία έγινε από υπεύθυνο εταιρείας 61 ετών που εδρεύει στην Λεμεσό  ότι υπεξαιρέθηκε  από υποκατάστημα που διατηρεί η εταιρεία του στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Ακολούθως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία,  εκπρόσωπος της εταιρείας που εδρεύει στη Λεμεσό, παρουσίασε τιμολόγια και αποδείξεις 22 ξεχωριστών περιπτώσεων για το συνολικό ποσό των 115.900 ευρώ τα οποία εισέπραξε ο ύποπτος και τα οικειοποιήθηκε χωρίς να τα επιστρέψει στην εταιρεία .

Επίσης κατά τον έλεγχο του μηνός Ιουλίου του 2019 εισέπραξε από συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευής αλουμινίου στην Πάφο το ποσό των 7.000 ευρώ χωρίς να εκδώσει απόδειξη και χωρίς να παραδώσει τα χρήματα στην εταιρεία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 36χρονος τελεί υπό κράτηση ωστόσο στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης  προέκυψαν και άλλες παράνομες πράξεις εναντίον του .

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί και 34χρονη υπάλληλος στην εταιρεία . Εναντίον της είχε εκδοθεί διάταγμα κράτησης έξι ημερών και στην συνέχεια απολύθηκε μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο έλεγχος για την υπόθεση συνεχίζεται ενώ  από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν οι ανακριτικές αρχές , διαφάνηκε πως η 34χρονη, που επίσης είναι υπάλληλος στην εταιρεία, γνώριζε για το έλλειμμα και δεν το ανέφερε. Εναντίον της εξετάζεται και το αδίκημα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ