15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Νύχτα τροχαίων συγκρούσεων η χθεσινή- Τέσσερις οι τραυματίες, 20, 22, 23 και 45χρόνων

Τρία δυστυχήματα σημειώθηκαν στην Πάφο τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος δέκα λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα στη κοινότητα Χλώρακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  προσέκρουσε σε ξύλινο πάσσαλο της ΑΗΚ, τον οποίο απέκοψε.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε  ότι  έχει υποστεί ελαφρούς τραυματισμούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου, στις 20:10 χθες το βράδυ 18χρονος  προσέκρουσε με το όχημα του, επί της Λεωφόρου Ευρώπης, σε προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 57χρονος. Το αυτοκίνητο του 18χρονου παρέκκλινε της πορείας του, ακολούθως εισήλθε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που οδηγούσε 20χρονος.

Το όχημα που οδηγείτο από τον 20χρονο, από τη σύγκρουση ανέβηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο, προσέκρουσε στη συνέχεια σε δέντρο, το οποίο απέκοψε και ακολούθως σε πινακίδα τροχαίας και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση, τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν του οχήματος, ο 20χρονος και ο συνοδηγός του ηλικίας 23 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά.

Εξάλλου, σε νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 2:35 το πρωί, 21χρονος που οδηγούσε το όχημα του στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε σε διασταύρωση και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε  με όχημα που οδηγείτο από 45χρονο.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον ελαφρύ τραυματισμό τους.

Και στους δύο έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ