22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ- ΝΕΟΤΕΡΑ: Μπήκαν σε αυτοκίνητο τα δυο αδελφάκια και βρέθηκαν 1χλμ μακρυά από το σπίτι τους

Σε συναγερμό τέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί η Αστυνομία Πάφου μετά από καταγγελία γονιών ότι εξαφανίστηκαν τα παιδάκια τους από το σπίτι, ηλικίας 5 και 7 ετών αντίστοιχα. Η πληροφορία μάλιστα έλεγε ότι γείτονας είδε τα παιδάκια να επιβιβάζονται σε όχημα περαστικού και να φεύγουν από το σημείο κάτι το οποίο αμέσως κινητοποίησε τις Αρχές.

Τελικά ευτυχώς ο συναγερμός έληξε και η περιπέτεια των παιδιών είχε αίσιο τέλος αφού μισή ώρα αργότερα τα δυο ανήλικα εντοπίστηκαν από πολίτες κοντά στο πάρκο Δασούδι, ένα χιλιόμετρο μακρυά από το σπίτι τους που βρίσκεται μεταξύ της Πολιτικής Άμυνας και του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι τα παιδιά τα παρέλαβε διερχόμενος οδηγός, συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος τα είδε να περιφέρονται και τα πήγε στο κοντινότερο σχολείο με την ελπίδα να βρεθεί εκεί κάποιος που θα τα γνωρίζει και να εντοπίσει την οικογένειά τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα παιδάκια από το σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης όπου κατέβηκαν από το όχημα, περπάτησαν και έφτασαν μέχρι την περιοχή που βρίσκεται το πάρκο Δασούδι και η υπεραγορά Lidl όπου τα εντόπισαν πολίτες και ειδοποίησαν την αστυνομία και αυτή με τη σειρά της τους γονείς τους οι οποίοι τα παρέλαβαν.

Τα δυο αδελφάκια ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ