19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΦΟΣ: Νεαροί επανέφεραν στη ζωή λουόμενο που δεν είχε παλμό (pic)

Άγιο είχε 30χρονος λουόμενος αφού γλύτωσε από πνιγμό στο παρά ένα χάρις στην άμεση παρέμβαση νεαρών που βρίσκονταν στην ίδια παραλία. 

Όπως το PafosPress πληροφορείται 30χρονος περίπου ο οποίος έκανε το μπάνιο του στην παραλία της Λάρας στην Πάφο φαίνεται να ήπιε νερό και να έχασε τις αισθήσεις του.

Τον νεαρό ο οποίος είναι αλλοδαπός αντιλήφθηκαν να επιπλέει στο νέρο νεαροί Ελληνοκύπριοι οι όποιοι τον έβγαλαν στη στεριά και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες επαναφέροντας τον στη ζωή. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η παρέα των νεαρών αφού βοήθησε τα μέγιστα κάλεσε ακολούθως το 112. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο με το οποίο  ο 30χρονος διακομίσθηκε στο ΓΝ Παφου για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο PafosPress ότι την ώρα που οι νεαροί παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον τουρίστα αυτός ήταν χωρίς παλμό και ολόασπρος ενώ όλοι πίστεψαν ότι ήταν πλέον αργά και πως είχε ήδη πνιγεί.

Ιδιαίτερα καθοριστική ήταν η παρέμβαση του ενός εκ των τεσσάρων νεαρών ο οποίος εργάζεται ως οδηγός ασθενοφόρου στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και γνώριζε από Πρώτες Βοήθειες.

Ο Γιώργος Θεοχάρους ( ο οδηγός του ασθενοφόρου), μαζί με τους φίλους του Πέτρο Τρακκίδη, Αντώνη Καμηλάρη και Χάρη Χαραλάμπους, ήταν σήμερα η αιτία ένας συνάνθρωπος μας να γλυτώσει το θάνατο από βέβαιο πνιγμό.

Μπράβο στους νεαρούς! Μπράβο και στις οικογένειες τους γιατί τους μεγάλωσαν με αρχές και αισθήματα αλτρουισμού και τους έκαναν ενάρετους νέους!

*Η φωτογραφία που εξασφάλισε το PafosPress είναι από την επιστροφή του ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Πάφου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ