21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: Νεαρές τράβηξαν σουγιά εναντίον 27χρονης για τον συμβίο της – Τους πέρασαν “βραχιολάκια”

Στη σύλληψη δύο γυναικών ηλικίας 24 και 25 ετών  προχώρησε χτες το βράδυ η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες αναζητούνταν από τις ανακριτικές αρχές για επίθεση εναντίον 27χρονης από την Ελλάδα στο διαμέρισμά της.
Συγκεκριμένα, στις 09:00 το βράδυ της Παρασκευής της 10ης Ιανουαρίου, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου 27χρονη από την Ελλάδα. Η 27χρονη, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό, φέρει επιφανειακά τραύματα στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα από σουγιά. Στο ΓΝ Πάφου μετέβησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου για διερεύνηση της υπόθεσης.
Η παραπονούμενη ανέφερε στους αστυνομικούς πως ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της, στο οποίο διαμένει με ένα πρόσωπο από την Συρία, μετέβησαν σ’ αυτό δύο γυναίκες, των οποίων γνωρίζει μόνο τα μικρά τους ονόματα, και απαιτούσαν απ’ αυτή να το εγκαταλείψει.
Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των τριών γυναικών με αποτέλεσμα η 27χρονη να τραυματιστεί.
Η κατάσταση της υγείας της παραπονούμενης σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Αιτία του καυγά από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να ήταν το γεγονός ότι η 27χρονη διέμενε στο διαμέρισμα με το πρόσωπο από την Συρία.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ