26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Ναυαγοσώστη- Άγιο” είχε δίχρονο κοριτσάκι- Το έσωσε από βέβαιο πνιγμό σε γνωστή παραλία

Από βέβαιο πνιγμό έσωσαν χθες οι ναυαγοσώστες στην Πάφο δίχρονο κοριτσάκι από τη Ρωσία μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου Alexander The Great.


 

Συγκεκριμένα χθες Τρίτη 19 Ιουλίου γύρω στις 5 και 20 το απόγευμα και ενώ το δίχρονο κοριτσάκι βρισκόταν στην παραλία μαζί με τους γονείς του, διέλαθε της προσοχής τους και μπήκε στο νερό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγο αργότερα ο ναυαγοσώστης του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Πάφου “Κινύρας”, Πάρης Ιωάννου, είδε το μικρό κοριτσάκι να επιπλέει στο νερό και αμέσως έσπευσε και το έβγαλε έξω.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress, το κοριτσάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά χάρη στην άμεση παρέμβαση του ναυαγοστώστη, ο οποίος της παρείχε τις Πρώτες Βοήθειες το παιδάκι επανήλθε ευτυχώς και είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειωθεί ότι μερικές μέρες πριν στην παραλία του ΣΟΔΑΠ κινδύνεψαν να πνιγούν δύο νεαροί φίλοι ηλικίας 25 ετών οι οποίοι σώθηκαν λόγω της άμεσης παρέμβασης των ναυαγοσωστών της περιοχής. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Μιλώντας στο PafosPress ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης συνεχάρει τους ναυαγοσώστες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και στις δύο περιπτώσεις οι οποίες απέβηκαν όπως φάνηκε σωτήριες για τρεις συναθρώπους μας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ