17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ: Νέοι προορισμοί από την RyanAir- Λατρεμένος ο ένας και …”τα σπάει”!!

Με τρεις νέους προορισμούς ενισχύθηκε το πτητικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας RyanAir από το αεροδρόμιο Πάφου και σίγουρα αυτό μόνο ικανοποίηση προκαλεί τόσο στους τοπικούς παράγοντες της Πάφου όσο και στους ίδιους τους επιβάτες.

Μπόρνμουθ

Οι δυο νέοι προορισμοί αφορούν τη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα το Λίβερπουλ και το Μπόρνμουθ, πτήσεις που είναι ήδη στη διάθεση του κοινού από τις 2 Νοεμβρίου για το μεν Μπόρνμουθ και από τις 3 Νοεμβρίου για το Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ

Το PafosPress.com ενδεικτικά σας παρουσιάζει τις τιμές* για τις πρώτες πτήσεις στους τρεις πιο πάνω προορισμούς με αναχώρηση και άφιξη σε μια εβδομάδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

*Οι τιμές αυτές είναι για την πρώτη πτήση των νέων προορισμών της RyanAir

Σίγουρα ένας καλύτερος έλεγχος ενδεχομένως να σας εξασφαλίσει ακόμη φθηνότερες τιμές για τις επισκέψεις σας στις τρεις αυτές πόλεις.

Εκείνη πάντως που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία δεν είναι άλλη από την πτήση, Πάφος- Μύκονος, αφού ως γνωστόν τον Αιγαιοπελαγίτικο νησί των Κυκλάδων αποτελεί κάθε χρόνο τον πιο must προορισμό των νεαρών Κυπρίων και όχι μόνο.

Ακόμη πιο πλούσιο λοιπόν το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας και σίγουρα αυτό μόνο οφέλη μπορεί να επιφέρει στην οικονομία της Κύπρου.

PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ