19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες και σε 46χρονο για την υπόθεση παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών – Πρόκειται για την 7η σύλληψη

Στη σύλληψη και έβδομου προσώπου, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση της παράνομης εργοδότησης αλλοδαπών.

Πρόκειται για ένα 46χρονο από τη Σρι Λάνκα, οποίος συνελήφθηκε χθες.

Ήδη, για την υπόθεση τελούν υπό επταήμερη κράτηση έξι πρόσωπα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόκειται για δύο ιατρούς ηλικίας 68 και 51 ετών, τον ιδιοκτήτη του Γραφείου Εξευρέσεως Αλλοδαπών ηλικίας 58 ετών, δύο γυναίκες υπαλλήλους του γραφείου ηλικίας 36 και 28 ετών, και έναν 80χρονο φιλικό πρόσωπο του 78χρονου παραπονούμενου που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία. Το έβδομο πρόσωπο που συνελήφθηκε χθες, σύμφωνα με τις αιτήσεις ήρθε για να εργοδοτηθεί στον παραπονούμενο, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Όλοι τους αντιμετωπίζουν επτά κατηγορίες.

 

Η καταγγελία έγινε από 78χρονο συνταξιούχο από τη Γεροσκήπου, όταν  έλαβε τέσσερις επιστολές  από το Τμήμα Κοινωνικών Ασφαλίσεως  Πάφου ότι είχε καθυστερημένες οφειλές για αλλοδαπό υπάλληλο που εργοδοτούσε.

 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με τη λήψη 34 καταθέσεων από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των υπόπτων, ενώ έχουν γίνει ήδη 10 καταθέσεις και επτά έρευνες.

Επιπρόσθετα, αναμένεται να ληφθούν δείγματα γραφής και υπογραφής από όλους τους εμπλεκόμενους και θα διενεργήσουν επιστημονικές εξετάσεις στα τεκμήρια που εντοπίστηκαν κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν, καθώς επίσης και στα έγγραφα τα οποία είναι κατατεθειμένα εντός των φακέλων.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ