20.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

ΠΑΦΟΣ: Με τη ζώνη “σάπισε” τα μωρά στο ξύλο ο παΤΕΡΑΣ- Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες

Απίστευτες εως αναατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βρίσκονται πίσω απο το δράμα που έζησαν οι δυο ανήλικοι οι οποίοι έπεσαν θύματα βίας απο τον ίδιο τους τον πατέρα στην περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com οι δυο νεαροί οι οποίοι βρήκαν τελικά το θάρρος και κατήγγειλαν την υπόθεση στην αστυνομία δέχθηκαν αρκετά κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους απο ζώνη παντελονιού.

Τα δυο ανήλικα αδέλφια ηλικίας 11 και 12 χρόνων που έζησαν το εφιάλτη απο τα χέρια του ίδιου τους του πατέρα νοσηλεύονται στον παιδιατρικό Θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με εκδορές, εκχυμώσεις, οιδήματα σε διάφορα σημεία του σώματος τους και συρραφή στο τριχωτό της κεφαλής του ενός εκ των δύο. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι κτύπησε τα παιδιά του πρροβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι το έκανε για να τα συνετίσει λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς τους. 
Οι δύο ανήλικοι οι οποίοι παραμένουν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο αύριο αναμένεται να εξεταστούν απο ιατροδικαστή ενώ ο πατέρας τους οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ