16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΠΑΦΟΣ: “Μετατρέπεται” σε οίκο ευγηρίας το Νοσοκομείο με βουλευτικές παρεμβάσεις

Κυριολεκτικά σε οίκο ευγηρίας προσπαθούν να μετατρέψουν κάποιοι το Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου προβαίνοντας σε “μικρο- εξυπηρετήσεις” ψηφοφόρων τους όπως είναι σε θέση το PafosPress.com να γνωρίζει.

Χαρακτηριστικό των βαρύτατων αυτών κατηγοριών που σήμερα δημοσιοποιούμε είναι το εξής ανεπίτρεπτο συμβάν που έλαβε χώρα χθες στην Πάφο: 

Γυναίκα από κοινότητα της Επαρχίας Πάφου, γύρω στα 70 περίπου, αποφασίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς της να πάρει εξιτήριο και να πάει στο σπίτι της. Μάλιστα η γυναίκα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έπρεπε να πάρει εξιτήριο εδώ και μέρες αλλά για κοινωνικούς λόγους (δεν έχει κανένα να την προσέχει) αυτό δεν έγινε κατορθωτό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Χθες τελικά, μετά από συνεννόηση των ιατρών της συγκεκριμένης κλινικής του Νοσοκομείου με συγγενικό πρόσωπο της ασθενούς και αφού έγιναν όλες οι ιατρικές διευθετήσεις (εξασφάλιση οξυγόνων κ.ο.κ.) η γυναίκα πήρε εξιτήριο και με ασθενοφόρο πήγε στο σπίτι της σε ημιορεινή κοινότητα της Πάφου.

Ακολούθως συνέβη το εξής κωμικοτραγικό (100% όμως Κυπριακό και Παφίτικο).

Βουλευτής (το όνομα του οποίου κατέχουμε) επικοινώνησε με τους θεράποντες ιατρούς και τους ζήτησε να μην αφήσουν τη γυναίκα να φύγει για ακόμη μερικές μέρες μέχρι να επιστρέψει από τις διακοπές της η κόρη της. Ο γιατρός της γυναίκας αφού ενημέρωσε τον βουλευτή ότι έπρεπε να βρίσκεται σπίτι της εδώ και μέρες και ότι δεν υπάρχουν κρεβάτια για νοσηλεία του ανέφερε ότι ήδη η ασθενής πήγε στο σπίτι της.

Εδώ ενεργοποιήθηκε όλος ο “κυβερνητικός” και παρακυβερνητικός μηχανισμός, ενεργοποιήθηκαν Θεοί και δαίμονες και επιστρατεύθηκε μέχρι και ασθενοφόρο του Νοσοκομείου για να πάει να φέρει πίσω τη 70χρονη γυναίκα.

Ναι καλά διαβάσατε!

Ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Πάφου αφού προηγουμένως την πήρε στο σπίτι της, πήγε πίσω και την έφερε στο Νοσοκομείο για να νοσηλευτεί μερικές μέρες ακόμη, αν και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να φύγει εδώ και μέρες επειδή …πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση η θυγατέρα της ασθενούς και στη συνέχεια ο βουλευτής.

Κύπρος 2018! Πελατειακή σχέση και ας πληρώνουν τα θύματα οι φορολογούμενοι.

Για τα πιο πάνω ενήμερη είναι και η διεύθυνση του Νοσοκομείου η οποία όπως πληροφορούμαστε δέχθηκε παράπονα από τους γιατρούς για παρέμβαση στο έργο της ενώ όπως το PafosPress.com πληροφορείται το θέμα δεν πρόκειται να μείνει μέχρι εδώ αφού σχετική ενημέρωση αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να φτάσει τόσο στα χέρια του Υπουργού Υγείας όσο και της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου.

Το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της πτυχής της πιο πάνω κωμικοτραγικής (εώς γελοίας υπόθεσης) και αναμένει με ενδιαφέρον να δει τις αντιδράσεις όσων αφορά η υπόθεση. Με ενδιαφέρον αναμένουμε επίσης την αντίδραση του Υπουργού Υγείας.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή (Τρίτη 07/08/2018- Ώρα: 4:50μμ) η γυναίκα νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Πάφου αν και οι γιατροί φωνάζουν ότι δεν υπάρχουν κρεβάτια και το Νοσοκομείο είναι υπερπλήρες.

Μάριος Ιγνατίου, Αρχισυντάκτης PafosPress 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ