22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΠΑΦΟΣ-ΜΑΡΙΝΑ: Σημαντική εξέλιξη- Κατατέθηκε πλήρως και τεκμηριωμένα η πρόταση της Pafilia

Η εταιρεία Pafilia κατέθεσε σήμερα στη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων το οικονομικό της πλάνο τεκμηριωμένα και τηρώντας κατά γράμμα όλες τις αυστηρές παραμέτρους και χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί ενώπιον της, για την κατασκευή της Μαρίνας Πάφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com, η πρόταση η οποία κατατέθηκε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί, είναι τεκμηριωμένη και περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την κατασκευή του έργου, κυρίως σε σχέση με το οικονομικό σκέλος της χρηματοδότησής του.
Η εταιρεία Pafilia εδώ και καιρό εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση και σήμερα στελέχη της παρουσιάστηκαν ενώπιον της Διαχειριστικής Επιτροπής με πλήρη φάκελο.
Απο πλευράς της εταιρείας υπάρχει ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή αλλά αποφεύγονται οι δημόσιες τοποθετήσεις.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το PafosPress.com, εκείνο που προέχει, είναι να εξασφαλιστεί τελικά το πράσινο φως και να κατακυρωθεί ο διαγωνισμός στην εταιρεία για να αρχίσει τις κατασκευαστικές εργασίες για την υλοποίηση του έργου.
Η Μαρίνα θα κατασκευαστεί στην τοποθεσία «Πότιμα» της Κισσόνεργας, επί του παραλιακού δρόμου Κόλπου Κοραλλίων, θα είναι δυναμικότητας 1.000 σκαφών και θα περιλαμβάνει πέραν των 42.000 τ.μ. οικιστικών και εμπορικών αναπτύξεων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ