20.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

ΠΑΦΟΣ: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο ο Γιώργος και η Μαρούλα Τζιακούρα

Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ιστορία της οικογένειας Τζιακούρα από την Αμμόχωστο η οποία διαμένει στην Πάφο. Ο Γιώργος Τζιακούρας και η σύζυγός του Μαρούλα “έφυγαν” για το μακρινό ταξίδι στην αιωνιότητα με διαφορά μόλις μιας ημέρας.

Ο κ. Γιώργος Τζιακούρας από την Αμμόχωστο “έφυγε” προχθές εντελώς απρόσμενα και μερικές ώρες μετά τον ακολούθησε και η σύζυγός του Μαρούλα η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Το ζευγάρι που έζησε μια ζωή μαζί, με αγάπη, υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και γαλουχώντας τα παιδιά του με τα ιδανικά της Ανθρωπιάς όπως έζησε μαζί αγαπημένο “εφυγε” και μαζί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα λόγια της κόρης του κυρίου Γιώργου και της κυρίας Μαρούλας συγκινούν και δείχνουν την αγάπη και τις αξίες που είχε η οικογένεια: 

“Πολυαγαπημένε μου παπάκι έφυγες για την γειτονιά των αγγέλων και μας άφησες ξαφνικά και άδικα. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου .

Δεν προλάβαμε να θρηνήσουμε τον παπά μας και έφυγε και η πολυαγαπημένη μας μανούλα για την γειτονιά των αγγέλων. Πόσο πόνο και λύπη πήραμε, ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Βιάστηκες να πας κοντά στον παπά αφού ήσασταν πάντα αγαπημένοι “.

Η κηδεία του ζεύγους Τζιακούρα θα τελεστεί αύριο Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στις 12 το μεσημέρι.

Το PafosPress.com εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Τζιακούρα. Αιωνία τους η μνήμη…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ