19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ: Μάθημα στα παγκάκια διαδρόμων και στις κερκίδες για τους μαθητές του Ά Λυκείου

Μια καταγγελία με συνοδευτικό τις αποδεικτικές φωτογραφίες για απαράδεκτες συνθήκες μάθησης έφτασε σήμερα στο PafosPress.com .

Σύμφωνα με παράπονα γονιών οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί μας τα παιδιά τους, μαθητές στο Λύκειο Ά Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε παγκάκια και κερκίδες γηπέδου ελλείψει διαθέσιμων αιθουσών διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν οι παραπονούμενοι γονείς στο PafosPress.com, τρείς τάξεις όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν κάνουν μαθήματα κατεύθυνσης στις κερκίδες του γηπέδου και σε παγκάκια στους διαδρόμους του σχολείου επειδή δεν έχουν τάξεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε επειδή ο σχεδιασμός που υπήρχε, πριν το Καλοκαίριο, για τη διαρρύθμιση δύο πολύ μεγάλων αιθουσών με τη δημιουργία ενδιάμεσου τοίχου για να δημιουργηθούν επιπρόσθετες αίθουσες δεν ολοκληρώθηκε και έτσι οι ανάγκες του σχολείου δεν καλύφθηκαν. Ο λόγος όπως το PafosPress.com πληροφορείται είναι γιατί δόθηκαν μαζεμένες οι άδειες του προσωπικού της Σχολικής Εφορείας με αποτέλεσμα οι εργασίες να ξεκινήσουν μόλις δέκα μέρες πριν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να διευθετηθεί το πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει.

Περαιτέρω σχόλια νομίζουμε είναι αχρείαστα, οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους.

.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ